EzeltochtEzeltocht Groningen

Iedereen kent de spreekwoorden ‘zo koppig als een ezel’ of ‘een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen’. Deze spreekwoorden zijn niet zo maar ontstaan, een ezel is werkelijk heel koppig maar absoluut niet dom! Ga nu samen met de vrijgezel, uw vrienden, collega´s of familie èn een ezel op stap door het Groningse Westerkwartier of de Fryske Wâlden.

De tocht wordt bepaald door een GPS-systeem waarbij u een pijl volgt en een route van ongeveer 90 minuten loopt. We leggen de nadruk op ongeveer, want het is altijd de vraag of uw ezel er zin in heeft of juist niet. Zo dient u bij beide routes een aantal bruggen over te gaan en ezels zijn hier niet gek op..

Toch zal de ezel graag bij je zijn en je zelfs na een uurtje volledig herkennen. Je loopt door een landelijk en bebost gebied, maar ook door dorpswijken waarbij je zeker even nagekeken wordt! Samen met de ezel en GPS ga je gewapend met een fotocamera en een opdrachtenformulier op pad. Wij garanderen u dat dit hilarische foto's oplevert! De foto's krijgt u na afloop thuisgestuurd, zodat u nog even kan nagenieten.

Ezels blijven dieren en hebben net als mensen last van verschillende humeuren. We kunnen dus nooit aangeven of uw ezel juist heel mak is of juist letterlijk zijn poten in het zand zet..

Ezeltocht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur.
Kosten € 82,50 per groep tot 10 personen, inclusief 21% btw.
  *Bij groepen groter dan 10 personen berekenen wij € 8,25 per persoon.
  *€ 80,00 per ezel in Tolbert, € 90,00 per ezel in Zwaagwesteinde.
  *Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
  *De ezeltocht word aangeboden in Tolbert en in Zwaagwesteinde
Optie Een ezeltocht bij u op locatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Greet
We hebben een teamuitje gehad .rnmet ezel en geiten leuke wandeling in opdrachten het pasta diner was ook goed .

Geplaatst door hillie bethlehem
23 oktober een team uitje gehad met een ezel en een geit het was een erg leuke dag en het personeel is vriendelijk. De jongen die ons begeleide tijdens de tocht heeft een pluimpje verdient goede aanwinst voor het bedrijf.

Geplaatst door Familie Stoer
Met zijn allen hebben wij genoten van de ezeltocht. Helaas was het niet zulk mooi weer maar dat mocht de pret niet drukken. De lunch was keurig verzorgd. Bedankt.

Geplaatst door Andre Brugge
Origineel vrijgezellenfeest georganiseerd voor een vriend: GPS-tocht met ezel. Ludieke ervaring, goede organisatie, veel lol gehad. Van tevoren een prima verzorgde, lange lunch (buffet). Verbeterpunt: door de vermelding op de website ontstaat het idee dat de tocht meer door de natuur zal plaatsvinden, in de praktijk hebben we een klein stukje mooie natuur gezien, verder door de plaatsen Leek en Tolbert gelopen.

Geplaatst door OBS Het Slingertouw
GPS wandeltocht met oa ezels Joris, Bella, en Sita. Het is geweldig te ervaren dat die 4 een heel andere beleving van de wereld hebben dan wij mensen. Hadden mensen maar wat meer van ezels, dan was er meer rust in de wereld. Geweldig genoten van ons personeelsuitje met een heerlijk Italiaans buffet als toetje.

Geplaatst door Johan Weening
Je denkt dat de ezels honderd procent getraind zijn en dus hartstikke mak zijn. Haha, wij hebben 10 minuten pauze moeten houden omdat onze ezel er even geen zin meer in had! Leuke route ook.