GeitentochtGeitentocht

Gezellig op stap met 'De Koe Van De Arme Man'.

Samen met uw vrienden, familie of collega's gezellig op stap met een vriendelijke geit. Geiten zijn kuddedieren en gehecht aan mensen dus ze zullen u graag volgen tijdens de tocht die door middel van een GPS systeem wordt gevolgd. Wij hebben routes uitgezet in Tolbert (tussen Drachten en Groningen) en in Friesland (tussen Leeuwarden en Dokkum).

Nadat u kennis heeft gemaakt met uw bijzondere metgezel geven wij u duidelijke instructies zodat u de route zelf kunt lopen. De geit gaat met u mee via een halster en de leuke tocht kan beginnen. De tochten gaan door de natuur, parken en sommige bewoonde straten.

Behalve de geit en de GPS krijgt u ook een opdrachtenformulier en een fototoestel mee, waarmee u grappige foto's zult maken die punten opleveren. Uiteindelijk krijgt u de foto's thuisgestuurd via een link, zodat u er een mooie herinnering aan overhoudt!

Geitentocht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur.
Kosten € 82,50 per groep tot 10 personen, inclusief 21% btw* 
  *Bij meer dan 10 personen berekenen wij € 8,25 per persoon.
  *Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
  *€ 30,00 per geit.
  *Er is een vaste route in Tolbert en in Zwaagwesteinde. Uw eigen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Optie De Geitentocht is naar wens te combineren met de Ezeltocht. € 80,00 per ezel incl. 21% btw.

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Lydia (Postwagen)
Zondag 10 mei een GPS tocht met 2 geitjes gelopen. Prachtige route en keurig opgevoede geitjes, heel veel bekijks gehad met onze optocht van 9 personen, twee geiten en een hond :). Ontvangst, uitleg GPS en na afloop de belangstelling voor onze ervaring, Michel van Olivier Entertaining was zeer vriendelijk. Een aanrader.

Geplaatst door Greet
We hebben een teamuitje gehad .rnmet ezel en geiten leuke wandeling in opdrachten het pasta diner was ook goed .

Geplaatst door hillie bethlehem
23 oktober een team uitje gehad met een ezel en een geit het was een erg leuke dag en het personeel is vriendelijk. De jongen die ons begeleide tijdens de tocht heeft een pluimpje verdient goede aanwinst voor het bedrijf.