Halloween Cirque Du FreakHalloween Cirque Du Freak

He's Back! Discover your fear of one bandit, the circus of Gerrit..

Vrijdag 14 november en zaterdag 15 november 2014 organiseert Olivier Entertaining Tolbert een megaspooktocht met maar liefst 6 ScareZones!

Circusdirecteur Gerrit is wederom naar Tolbert gekomen met zijn circus om het hele dorp om te toveren tot één groot spookdorp. U start op de parkeerplaats van Partycentrum de Postwagen waar u ontvangen wordt op Square Cirque Du Freak. De draaimolen draait al, er is gezellige muziek, acrobaten showen hun kunstjes en clowns dansen om u heen. Aldaar zal u Circusdirecteur Gerrit waarschijnlijk ook ontmoeten..

Om de drie minuten vertrekt er een groep lopend naar de volgende ScareZone. Bij elke ScareZone staat een medewerker bij de ingang die u om de drie minuten toegang geeft, zodat u nooit te dicht op elkaar loopt. 

Halloween Cirque Du Freak 2014 heeft een nieuwe route en nieuwe ScareZones!

 
Cirque Du Freak NIEUW 2014 Welkom in het Circus! Neem plaats in de draaimolen, ga op bezoek bij een waarzegster en geniet van de muziek...
   
Horrorwood VERNIEUWD 2014 Dit jaar ontvangen wij u binnen! Altijd al mee willen spelen in een bekende Hollywoodfilm? U heeft geen keus!
   
Psycho Square Vorig jaar het grote succes.. Naja voor Gerrit dan! Alles draait hier om angst en u kunt geen kant op... LETTERLIJK!
   
Hide & Seek NIEUW 2014 In het bos vindt u een verlaten kerkhof. Of is dit kerkhof minder verlaten als het lijkt? Ga met Gerrit terug in de tijd en ga mee op zoektocht...
   
Haunted Holidays Ook zo gek op feestdagen? Gerrit laat u met plezier een hele andere kant zien van Sinterklaas, Kerst en Pasen!
   
The Village NIEUW 2014 Ga gezellig naar de bakker, koop een biertje in het café of loop een wildvreemd huis binnen. Niets is wat het lijkt in The Village!

 

Frightning Fairytales

 

Aantal deelnemers Onbeperkt
Tijdsduur Plm. 150 minuten
Minimumleeftijd 12 jaar en ouder
Adviesleeftijd 16 jaar en ouder
   
Gold Ticket Megaspooktocht Halloween Cirque Du Freak € 15,00 per persoon
Platinum Megaspooktocht Halloween CDF + Stamppotbuffet € 27,50 per persoon

Reserveren kan via onderstaand programma of stuur een mail naar info@olivierentertaining.nl

Circusdirecteur Gerrit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk om te weten!

  • Halloween Cirque Du Freak is een absolute spooktocht, er zullen daarom geen vragen en/ of opdrachten in voorkomen.
  • Aan het begin van elke ScareZone staat een medewerker om uw ticket te controleren, u kunt een ScareZone maar één keer betreden. Het is belangrijk uw ticket bij u te dragen, anders kunt u geen ScareZone betreden. 
  • Een medewerker van de ScareZone laat groepen (6-8 personen) om de drie minuten de ScareZone betreden.
  • De tocht duurt ongeveer 150 minuten, deze tijd betreft een indicatie.
  • De instructies van medewerkers, verkeersregelaars en ScareActors dienen ten alle tijden worden opgevolgd. 
  • Indien u niet verder durft of als een ander probleem zich voordoet in de ScareZone, kunt u de bordjes naar de SafeZone volgen. Vandaar wordt u begeleid naar buiten de ScareZone.
  • Waardebonnen voor de Frightning Fairytales Spooktocht, Mechteld ten Ham Spooktocht en Horrorwood Spooktocht zijn NIET geldig voor het evenement Halloween Cirque Du Freak. 
  • Het deelnemen aan Halloween Cirque Du Freak geschied geheel op eigen risico. 

Locatie

De Megaspooktocht Halloween Cirque Du Freak vindt plaats in Tolbert, 10 minuten rijden vanaf de stad Groningen. Pal naast de snelweg A7 Pumerend- Groningen  De start en ontvangst vindt plaats bij Partycentrum de Postwagen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Partycentrum de Postwagen, Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert


Grotere kaart weergeven