Ik Hou Van HollandIk Hou Van Holland Groningen

Het groene gras, de loeiende koeien, de klompen en de kleurrijke tulpen...

Maar hoe goed kent u Nederland eigenlijk?

Weet u bijvoorbeeld wie dat bekende liedje zingt, kunt u de Nederlandse woorden moeiteloos correct spellen of weet u onder de stress van een tikkende bom de vragen over Nederland goed te beantwoorden? Daag uw vrienden, familie of collega's uit en laat zien dat u en uw team alles van Nederland weet.

De groep waarmee u naar Drenthe/ Groningen of Friesland komt wordt in meedere teams verdeeld. Gewapend met een krijtbord en een toeter gaan de teams de strijd aan om de avond winnend af te sluiten. De teams worden door middel van vragen en opdrachten, die door de entertainer worden voorgelegd, uitgedaagd om zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven. 

Ik Hou Van Holland

Drenthe/ Groningen en Friesland zijn natuurlijk drie provincies waar u het oer- Hollandse gevoel optimaal kunt beleven. Dit brengen we tijdens Ik hou van Holland in u naar boven, wellicht dat het zal helpen om zo gemakkelijker een antwoord op de gestelde vragen te vinden.

Olivier Entertaining brengt met 'Ik Hou Van Holland' onder andere de volgende rondes; 'Spellingronde', 'Rijtjeshuis', 'Goed of Fout', 'Volgende Twee', 'Hoeveel', 'Verjaardagsspel' en muziek… Heel veel muziek! 

Ik Hou Van Holland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 235,00 per groep tot 20 personen, inclusief 6% btw*
  *Vanaf 20 personen berekenen wij € 11,75 per persoon.
  *Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
  *Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer
Optie Bij een groep van minimaal 50 personen, is de spelshow incl. DJ

Is uw groep groter dan 50 personen? Kijk dan bij Ik Hou Van Holland met DJ

Ik Hou Van Holland SpeciaalIk Hou Van Holland Speciaal

Nieuwe ronden en nieuwe muziek, dit is het vervolg op de Ik Hou Van Holland spelshow!

Onze spelshow Ik Hou Van Holland is razend populair en vaak zien we groepen terug om nog een keer deel te nemen aan de oer-Hollandse gezelligheid vol leuke ronden en gezellige meezingers. Daarom hebben we Ik Hou Van Holland Speciaal in het leven geroepen met nieuwe ronden, een nieuw decor en natuurlijk nieuwe hits!

  'Ik Hou Van Holland'   'Ik Hou Van Holland Speciaal'
       
1. Muziek Raden (Nederlands) 1, Muziek Raden (Gemengd)
2. Spelling 2. Taalronde (Woordslang, Spelling & Anagrammen)
3. Muziek Raden (Nederlands) 3. Muziek Raden (Gemengd)
4. Rijtjeshuis 4.  Kaaswerpen
5. Muziek Raden (Nederlands) 5. Muziek Raden (Gemengd)
6, Goed of Fout? 6. Verjaardagsspel
X PAUZE X PAUZE
7. Volgende Twee 7.  Geen Nee, Ja en Uh...
8. Hoeveel? 8. Liedjes van Oranje
9.  BN'ers Raden (optioneel) 9.  Rijtje
10. Muziek Raden (Nederpop) 10. Volgende Twee
11. Verjaardagsspel 11. Finale: Hoger/ Lager

Ik Hou Van Holland Speciaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 225,00 per groep tot 20 personen, inclusief 6% btw*
  *Vanaf 20 personen berekenen wij € 11,25 per persoon.
  *Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
Optie Bij een groep van minimaal 50 personen is de spelshow incl. dj.

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door gretha
Superleuke middag gehad gisterren met Michel. Even ale sores aan de kant gezet en daarna heerlijk gegeten

Geplaatst door Familie Schievels (Postwagen)
Wat hebben we genoten van de hightea tijdens het feestje ter gelegenheid van Oma's 80-jarige verjaardag. Alle complimenten in eerste instantie voor de koks. Het was allemaal zo overheerlijk. Onze familie vol lekkerbekken was er stil van!! Dan willen wij Edwin, onze gastheer, die niets aan het toeval overliet en die ons zo geweldig heeft bediend, ook even in het zonnetje zetten. Wat heb je het ons naar de zin gemaakt. Heel erg hartelijk bedankt!!!!! En dan last but not least is een bedankje op zijn plaats voor Jan Jaap, spelleider van het Ik-hou-van-Holland-spel. Wat is dat een showmaster!!! Linda de Mol verbleekt erbij. Als ik de baas van RTL4 was, dan wist ik het wel!!!! Alle mensen van de Postwagen, ontzettend bedankt voor dit prachtige feestje. We komen zeker weer!! Familie Schievels, Roden

Geplaatst door Bakkerij van der Molen
Zaterdag 10 jan. jl een fijne personeelsavond gehad in het steakhouse van de Postwagen. Heerlijk stamppotbuffet en daarna onder goede leiding, het spel ik hou van Holland. Dank.

Geplaatst door A&E Trading, Leek
Op 28/11 keurig ontvangen in het restaurant. Met 13 personen genoten van de Smulstenen (schandalig veel eten, top!). Met de ijstaart na stalen we de show in het restaurant. Bediening was super en vriendelijk. Naderhand nog bij Linda (=Mark) ik hou van Holland gespeeld. De sfeer zat er goed in. Al met al een aanrader, we hebben een geslaagde, gezellige avond gehad.

Geplaatst door Denise Naaijer (Postwagen)
Wij hebben een super leuk teamuitje gehad op donderdag 2 oktober bij jullie. Funriding was SUPER echt een aanrader leuke omgeving en echt funny. Ook hebben we het spel IK HOU VAN HOLLAND gespeeld ook daarmee hebben we heel veel lol met elkaar gehad en Michel de spelpresentator deed het ook harstikke TOP. Kortom het was een zeer geslaagde dag bij de Postwagen in Tolbert.

Geplaatst door Jan Brouwer
Zaterdag 20 september familiedag gehad middags het spel ik hou van holland was goed georganiseerd en gezellig het warm/koud buffet wat we hebben gehad is een aanrader kortom alles was goed verzorgd!!

Geplaatst door C. Jansen (Familie Pot)
Wij hebben 14 september onze jaarlijkse familiedag hier gevierd. 'S ochtends de GPS tocht met ezels en 's middags Ik hou van Holland. Erg leuk. Ook de lunch en Bbq waren prima verzorgd. Vriendelijk personeel ook! Een aanrader!

Geplaatst door Thuiszorg Icare te Roden
Woensdag 4 juni was er een teamuitje gepland, n.l. solexrijden. maar helaas het was stromende regen. Aan Oetze gevraagd voor een alternatief; en ja hoor al nel werd er geregeld dat we het spel "ik hou van Holland" konden spelen. Super leuk, we hebben genoten. Alles werd snel en goed geregeld, compliment!

Geplaatst door Jeroen Visser en Anthony Borg
Zaterdag 24 mei hebben we het spel ik hou van Holland gespeeld en daarna heerlijk gegeten, prima accommodatie met een uitstekende sfeer! Bedankt voor de gastvrijheid, collega's advertentie afdeling Nederlands Dagblad Barneveld.

Geplaatst door O.b.s. De Kleine Dollard
Woensdag 28 mei. Heerlijk appelgebak. Heel flexibel in het omgooien van het programma vanwege het slechte weer. Hele leuke spelleidster. Tussendoor een heerlijke lunch.

Geplaatst door T. Vorenholt
Wij hebben op 28 maart met onze PV hier een geweldige avond gehad. Heerlijk stamppotbuffet en daarna het spel Ik hou van Holland. Dank aan Olivier Entertaining en aan onze gastdame Miranda die heel snel in de gaten had wat onze groep wilde!

Geplaatst door Petra Wetterauw
Met 31 buren een gezellige avond gehad. Ik hou van Holland spel gedaan. Lachen!! En lekker gegeten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Stonden ook zeker open voor het bespreken van wat minpuntjes. Komen zeker terug op deze prachtige lokatie!

Geplaatst door Erika Kievits
Woensdag 12 februari stond ons personeelsuitje van praktijkschool De Bolster op het programma. Een stamppotbuffet met aansluitend het spel "ik hou van Holland". De collega's alleen dat ze tegen zessen verwacht werden bij de Postwagen. We hebben met 45 man een geweldig leuke avond gehad. De bediening was top. Collega's met speciale (dieet) wensen werden verwend met alternatieve gerechten zonder dat daar extra voor in rekening werd gebracht. De stamppot was ouderwets lekker. Aansluitend het spel "Ik hou van Holland". Wat werd iedereen fanatiek en wat hebben we gelachen. Mede dankzij de enthousiaste en humoristische presentatrice. Al met al een zeer geslaagde avond waar nog veel over nagepraat wordt. Alle medewerkers van De Postwagen bedankt!

Geplaatst door Fam Feenstra
Wij hebben met de hele familie een geweldige middag/avond gehad. Vooral het spel ik hou van Holland met Linda/Michel was een groot succes. Geweldig zoals deze jonge man ons vermaakt heeft van jong tot oud, ter ere van ons 50 vjarig huwelijk. Ook het diner was van grote klasse dus bedankt en graag tot ziens.

Geplaatst door Miranda
Vrijdag 13-12-13 samen met collega's gegeten (plaatgrill) en daarna het spel ik hou van Holland gespeeld. Alles was prima voor elkaar. Een aanrader.

Geplaatst door J. Smits
Wij hebben onze familie dag gehouden in De Postwagen, eerst ik hou van Holland (erg leuk met een spontane en vrolijke dame (Yvonne) die het uitstekend presenteerde) en daarna warm en koud buffet die meer dan voortreffelijk was en tot slot een spetterend ijsbuffet, wij komen zeker nog eens terug en oh ja, de ober was een topper dat moet gezegd worden.

Geplaatst door Fam. Bron
Wij hebben onze familiedag hier gehouden. Eerst de quiz Ik hou van Holland gedaan en daarna plaatgrill. Was lekker

Geplaatst door Kuperus
Wij hebben een praqchtige dag gehad vrijdag 6 september met 23 collega's. Solex gehuurd en het ik hou van Holland spel gedaan. Was één groot feest. Koud -warm buffet was heerlijk. Bedankt voor deze fijne dag.

Geplaatst door Marlou
Vrijdag plaatgrillen en ik hou van Holland gedaan. Alles was perfect geregeld en goed ingesprongen op verlate gasten en dieet. Complimenten aan de vrouw die onze avond verzorgde.

Geplaatst door lindeboom
wij hadden een familie uitje... wij hebben het wederom super gezellig gehad...en het is zeker weer voor herhaling vatbaar...het spel ik hou van holand is zeker een aanrader. groetjes fam lindeboom houtigehage

Geplaatst door Afdeling Geriatrie, MCL
Wij hebben heerlijk gegeten van de smulsteen en daarna het spel "ik hou van Holland" gedaan, met een groepje collega's. Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Geplaatst door Sylvia de Vries
Wij hadden een PV uitje met een club van 13 dames. Eeerst het spel ik hou van holland en daarna met zijn allen plaatgrillen. Het was super leuk en alles was goed geregeld. zeker voor herhaling vatbaar.

Geplaatst door De kippenhoeve Moeders
Super geslaagde avond gehad met lekkere gourmet op de bakplaat en daarna heerlijk gelachen met "ik hou van holland'.

Geplaatst door M Schilstra
We zijn met ons team op de solex geweest (gelukkig werkte het weer ook goed mee) en 's middags het spel "ik hou van holland" gedaan. We hebben erg veel lol gehad en ons hele team was erg enthousiast.

Geplaatst door noorderbrug mmsrt
het smulmenu smaakte prima. Het spell ik hou van holland, was erg leuk om met het team te doen. De ruimte waar we het spel hebben gespeeld was klein. Jullie zijn nog druk bezig met verbouwen, dus dat komt goed.

Geplaatst door David Visser
Echt gezellig! Allemaal oude hits waarvan ik al was vergeten dat ze bestonden haha!

Geplaatst door Dameskoor Groningen
Imca Marina vijf keer gezongen! Haha, de presentator werd gek van ons!

Geplaatst door Buurtvereniging het Centrum
Heerlijk gegeten en het spel Ik hou van Holland gedaan, echt een aanrader. Wat hebben we gelachen. En de bediening was super, Wia bedankt. Voor herhaling vatbaar.

Geplaatst door Oriflame Femmy Moes
Vandaag regio uitje gehad en het Ik hou van Holland spel gespeeld. Was geweldig! Alles heel goed geregeld. Bedankt!

Geplaatst door Trijntje Hagenauw
Zondagmiddag 25 november j.l. deels mijn verjaardag gevierd. Eerst ontvangst met koffie/thee en gebak, daarna het 'Ik hou van Holland' spel onder leiding van Michel gespeeld. Wij hadden drie teams elk bestaand uit 6 personen. De strijdlust was groot, nog groter de hilariteit. Kortom, wij hebben heel veel gelachen. Daarna gegeten van de smulsteen, prima bereid door de kok Johan. Zelfs op het allerlaatste moment doorgeven dat iemand graag vegetarisch eet, was voor de kok geen probleem. En onze gastheer was Jelte, een heerlijk relaxte man, die ervoor zorgde dat alles op rolletjes liep. Dank jullie en de gasten voor deze gslaagde middag!

Geplaatst door Fokje van Kammen
Gisteren vrijgezellenfeest gehad met het Ik Hou van Holland-spel en een stamppot-buffet. Het was heel goed verzorgd, bediening was prima in orde! Doordat er brand is geweest, was het even lastig te bepalen waar we moesten zijn. Het was praktisch geweest dat dit in de offerte c.q. bevestigingsmail was vermeld. Desalniettemin was het voor herhaling vatbaar!

Geplaatst door Ria Kok
Wij hebben de 19e okt een vrijgezellenfeest gehad met een dinerbuffet en het spel IK HOU VAN HOLLAND en moet zeggen het was fantastisch! zeer goed en lekker eten en een hilarisch spel!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!! Bedankt voor een heerlijke avond waar met veel plezier op terug gekeken wordt!!! En het personeel was ook toppie!!!

Geplaatst door Pers.ver.Bok Transport
Zaterdag 6 oktober zijn wij bij jullie gewqeest, Hou van Holland spel gespeeld en diner buffet gehad. Was allemaal prima verzorgd, ook was de bediening erg vriendelijk. Super !!!!!

Geplaatst door Jeannette Gjaltema
Afgelopen zaterdag een geweldig leuk feest gehad..heerlijk gegeten van de smulsteen aanrader en daarna het ik hou van holland spel gespeeld.allemaal bedankt het was super!!!!

Geplaatst door Ger Procee Noorderpoort FAB
Zeer geslaagd evenement, waarbij collega`s de keuze hadden uit het "scheuren" op een solex of "het uit je dak gaan" met de spelshow Ik Hou Van Holland. Na afloop een driegangen buffet, wat zeer goed verzorgd was. Complimenten aan de organisatie en de informele bediening.

Geplaatst door Jan Reitzema
We hebben een zeer geslaagde neven/nichten avond gehad. De zomerstamppot / ikhouvanholland spel /bediening waren erg goed geregeld. Top!

Geplaatst door Corrina Streppel
We hebben het 40 jarig jubileum van een collega gevierd met een solextocht en Ik Hou van Holland. De bbq 's avonds was heel gezellig en het weer was prima! Alles was zeer goed verzorgd en de bediening heel vriendelijk, we komen zeker nog eens terug.

Geplaatst door Motorclub NAM
26 november hebben we ik hou van holland gespeeld, was super, we hebben enorm genoten en gelachen, het stamppot buffet vooraf was ook heerlijk en goed geregeld. Yvonne ook bedankt voor de geweldige avond.

Geplaatst door Marianne Mekkes
Wij hebben ons erg goed vermaakt alleen vonden we het wel jammer dat we aten in de kroeg/eetcafe. Nu vonden we het erg rumoerig. Het spel ik hou van holland was ook erg geslaagd.

Geplaatst door Niels oolders
Wij hebben ons prima vermaakt, vrijdagmiddag bij jullie. De organisatie was goed en ik hoor van mijn collega's alleen maar positieve verhalen. Beankt!

Geplaatst door Erna van Venrooij
Onlangs met collega's genoten van een ontspannen spelletje ik hou van Holland.rnHet enthousiasme van de begeleider maakte dat zelfs de meest terughoudende collega los kwam. We hebben ander kanten van elkaar gezien.rnIk kan het iedereen aanraden

Geplaatst door Yvonne Koopmans
Gedaan met ons teamuitje. Leuke activiteit met veel afwisseling. Wij hebben met ons team steeds achteraan gestaan, maar uiteindelijk toch nog gewonnen dankzij het rad van fortuin.

Geplaatst door Mevr. Bonnes
Gewoon een uitstekende avond gehad bij jullie. Presentator gaat goed met de groep mee.