Lekker op de TrekkerLogo Lekker op de Trekker

Leef een dag als boer en leer tractorrijden!

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om boer te zijn? Beleef het nu met 'Lekker op de Trekker'! Stap voor één dag in het boerenleven, doe een overall aan, zet een boerenpet op en knoop de rode zakdoek om en leef een dag als boer (of als boerin natuurlijk).

Tractorbehendigheid

Onze ervaren instructeur verteld u alles over de tractor en de werking ervan. Na een korte uitleg weet u hoe u de tractor moet starten, de lampen aan moet doen, schakelen, remmen en natuurlijk rijden. Tijdens de instructierit wordt er geoefend op het rijden, maar met name op het sturen en remmen. Dan volgen er behendigheidsoefeningen als (achteruit) inparkeren, slalommen, hellingproef en keren.

Boerenactiviteiten

In onze speciaal ingerichte boerenzaal speelt u onder begeleiding onder andere de volgende activiteiten; Hooivork Darten, Geweer Schieten, Kruiwagenrace, Melk Drinken en de Klompenrace. Ook neemt u plaats op Bully, onze rodeostier. Uw boerenkennis wordt getest tijdens de Boerenquiz.

Tractorrit Groningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur  Circa 2 uur
Kosten € 325,00 per groep tot 20 personen, incl. 6% btw*
  *Bij meer dan 20 personen berekenen wij € 16,25 per persoon. (De activiteit duurt dan langer)
  *Deze activiteit heeft een vaste locatie; Partycentrum de Postwagen, Hoofdstraat 53, 9356 AV tolbert
Optie Maak je boerendag compleet met overall, zakdoek en boerenpet € 2,75 per persoon (huur).

 

 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Claudia Klein Woolthuis
Hartstikke leuk dat jullie de trekker bewies op gestuurd hebben! Wij hebben die dag ontzettend veel lol gehad! Ga zo door...