Minute To Win It (Archief)

Let op! Deze spelshow is niet meer te boeken bij Olivier Entertaining, voor andere leuke spelshows, kijk bij onze activiteiten.

Minute To Win It Spelen

Huis, tuin en keukenspelletjes..

Bent u goed in behendigheidsspelletjes en kunt u deze ook nog onder tijdsdruk uitvoeren? Dan is het een grote uitdaging dit van uw familie, vrienden of kennissen te winnen. Doe mee aan de Minute To Win It spelshow en zorg dat u geen levens verliest, maar let op! Het wordt steeds moeilijker..

Minute To Win It wordt gespeeld in tweetallen. Er zijn zowel individuele opdrachten als opdrachten die u samen met uw partner uitvoerd. Wij hebben de activiteiten uitgekozen en opgedeeld in meerdere levels. Hoe meer deelnemers, des te vaker spelen wij met meerdere tweetallen tegelijk. 

Als u een opdracht niet binnen een minuut haalt, verliest u een leven en gaat u door naar de volgende ronde. Als u drie levens heeft verloren is het game-over. Dit wordt bijgehouden op een scherm.  

Afhankelijk van het spelverloop wordt gekeken hoeveel rondes we spelen. 

 

Aantal deelnemers Minimaal 8, maximaal 50 personen
Tijdsduur Plm. 2 uur
Kosten € 11,25 per persoon, met een minimum van € 225,00 incl. 6% btw

 

 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door Bianca Dik
Wij zijn vorige week zondag met collega's, de hele dag bij jullie geweest, we begonnen met een High tea, was echt super verzorgd. daarna de solextocht, vreselijk gelachen daarna het spel minute to win it. En tot slot plaatgrillen. De hele dag hebben we ons zeker geamuseerd. alles goed verzorgd en zeer gast vrij! echt een aanrader!

Geplaatst door Familie Haakman
Spelletjes lijken simpel. We hadden het programma een paar keer gezien op televisie. Als je het dan zelf doet valt het erg tegen. Eerste deelnemers lagen er na drie ronden al uit! Toch in de finale gekomen was echt spannend! Eten was ook super.