Party- en evenementencentrum de Postwagen, TolbertLogo Postwagen

De Postwagen bestaat al sinds 1780 en is hèt evenementencentrum van het noorden, gelegen in Tolbert aan de A7, nog geen 10 minuten rijden vanaf Groningen.

Het bedrijf heeft zich door de jaren ontwikkeld tot een groot partycentrum voor zowel bedrijven als particulieren en is voor jong en oud toegankelijk.

De Postwagen biedt een tal aan arrangementen. Voor een feestje, diner of ander evenement kunt u terecht in de Postwagen. Het personeel van de Postwagen beleeft iedere dag veel plezier aan de werkzaamheden die zij verrichten en staan altijd open voor eventuele mogelijkheden binnen uw dag of avond vol plezier. Naast de vele bufetten, maar liefst 15 verschillende zalen en een groepsaccommodatie kunt u ook overnachten in een van de zeven hotelkamers!

Tolbert ligt in de provincie Groningen op een paar kilometer afstand van de grote stad van deze provincie. Tolbert is al jaren oud en naast veel oude panden staat de Postwagen centraal in het dorp en heeft elke zaal haar eigen sfeer. Naast feestzalen kunt u ook gebruik maken van een vergaderzaal die voorzien is van alle gemakken om uw presentatie te optimaliseren.

In de zomer van 2013 heeft De Postwagen de deuren geopend van een geheel nieuw pand met onder andere een theaterzaal, restaurant en meerdere gezellige kleinere zaaltjes. 

Het FarmhouseDe KeukenHet Koetshuis

Wij kunnen voor u zowel de activiteit als een buffet, drankenarrangement en zaal reserveren. Reserveren bij Partycentrum de Postwagen kan alleen in combinatie met een buffet. Wij informeren u graag over de verschillende opties. 

Website Partycentrum de Postwagen


Grotere kaart weergeven