Horeca- en Zalencentrum Old Dutch, Zwaagwesteinde (De Westereen)Logo Old Dutch

Naast het treinstation, vlakbij Leeuwarden en Dokkum, ligt het dorp Zwaagwesteinde (Fries: De Westereen) waar u Horeca- en Zalencentrum Old Dutch kunt vinden.

Old Dutch is een Partycentrum verdeeld met meerdere grote en kleine zalen. Sinds het najaar van 2012 is deze horecagelegenheid geheel verbouwd en heeft onder andere een Open Keuken Buffetrestaurant geopend.

Door de verschillende zalen die Old Dutch te bieden heeft is er voor iedere groep een geschikte ruimte. De activiteiten kunnen zowel plaatsvinden in het restaurant maar u kunt er ook voor kiezen om met uw gezelschap een aparte zaal te boeken.

Dit kan bijvoorbeeld het gezellige cafeetje zijn waar u de sfeer proeft van een ouderwetse kroeg, maar ook een grotere zaal waar u alle ruimte heeft om daarna uw uitje af te sluiten met een Drive In Show behoort tot de opties. 

Sinds 1902 heeft Zwaagwesteinde, een treinstation die gelegen is tussen de verbinding Groningen - Leeuwarden. Het partycentrum ligt tegenover het station waardoor het ideaal te bereiken is met het openbaar vervoer.

King Size Arrangement

Wij kunnen voor u zowel de activiteit als het buffet en eventueel drankenarrangement reserveren. Reserveren bij Horeca- en Zalencentrum Old Dutch kan alleen in combinatie met een buffet of bovenstaand arrangement. Wij vertellen u graag meer!

Website Horeca- en Evenementencentrum Old Dutch


Grotere kaart weergeven