Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/olivier/public_html/app/classes/modelobject.class.php on line 37

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/olivier/public_html/app/classes/modelobject.class.php on line 88
Sinterklaas & Zwarte Piet op bezoek? Wij vragen hen een bezoek aan u te brengen!

Sinterklaas en Zwarte Piet, wij regelen een bezoek!

Sinterklaas is natuurlijk de grootste kindervriend van de wereld en daarom wil hij graag met alle kinderen zijn verjaardag vieren. Dit doet hij bij u thuis, op school/kinderdagopvang, op uw werk of bij verengingen en de Sint neemt alle tijd voor u.
Wij streven erna dat ieder kind, jong en oud, het ultieme 5 december gevoel krijgt en dat zij kunnen terug kijken op een onvergetelijk sinterklaasfeest!

Geruime tijd van te voren hebben wij contact met u,
zodat de Sint goed voorbereid is op ieder individu. 
Want als we van te voren alles goed overleggen,
bieden wij ook de mogelijkheid om een gedicht op te zeggen.
Bij ons is namelijk een echte rijmpiet aanwezig,
en die piet is de hele dag met dichten bezig.
Er is dan een aantal gegevens die wij van u vragen,
zodat wij die voor u in een gedicht kunnen verslagen.
Zoals u kunt lezen kunnen wij u eindeloos mogelijkheden geven,
en zullen wij ervoor zorgen dat u een spectaculair sinterklaasfeest gaat beleven.

Huisbezoek

Wilt u graag dat de Sint en zijn pieten bij u op huisbezoek komen dan kan dat bij ons.
Wij bieden de mogelijkheid dat de goed heilig man samen met 2 pieten bij u thuis komt. Wij willen graag aan uw wensen voldoen en daarom zijn er meerdere opties denkbaar die ervoor zorgen dat u een onvergetelijk sinterklaasfeest heeft!
Powie en de DJ-Piet
Wilt u graag een Sinterklaasfeest in combinatie met een verpletterende show is dit ook mogelijk!
Sinterklaaskomt dan niet alleen maar neemt ook een DJ-piet en onze eigen mascotte Powie mee. Powie is een paard die binnen ons bedrijf op verschillende wijze wordt ingezet om kinderen te vermaken zoals zij dat graag willen.
Omdat Powie dus een paard is sluit dit goed aan bij onze sinterklaasshow. Onze DJ-piet zal zorgen voor echte coole kindermuziek zodat de kinderen al hun danskunsten aan de goed heilig man kunnen laten zien. De zwarte pieten gaan hier natuurlijk in mee en wie weet…… is Powie ook nog voor een dansje te strikken!