Spooktocht HorrorwoodLogo Horrorwood

Hope You Believe In Ghost Stories... You're in One.

En plots sta je in de keuken, een paniekerige vrouw is aan het bellen met een koksmes in haar hand. Al schreeuwend lijkt ze je aan te willen vallen maar dan gebeurd er totaal iets onverwachts bij de keukenkasten... 

Filmzaal & Spannend Ritje

Als deelnemer van Horrorwood wordt u ontvangen in onze filmzaal, waar u verschillende scénes ziet uit bekende Horrorfilms en onze DJ klassiekers draait als Highway To Hell, Runnin' With The Devil en andere 'spannende' hits. Vervolgens vertekken er groepjes van 5 personen naar een geheime plek om opgehaald te worden met één van onze busjes. Tijdens de reis volgt de ultleg van de verdere tocht. Gewapend met een zaklamp en eeen scoreformulier vertekken de teams vanuit de bus om vervolgens te voet verder te gaan.De route loopt grotendeels door het bos en doorkruist meerdere tunnels. er word gebruik gemaakt vam meerdere licht en geluideffecten en de ScareActors zijn niet van echt te onderscheiden. Als u denkt de tocht te hebben gehad volgt nog een onaangename verrassing. 

Chuckie, Scream, I Know What You Did Last Summer, Texas Chainsaw, The Ring, Sint en meer... Allemaal bekende horrorfilms die u nu zelf mee kunt maken tijdens Horrorwood. 

Horrorwood

 

 

 

 

 

 

Locatie

Spooktocht 'Horrorwood' vindt plaats in Zwaagwesteinde nabij Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Partycentrum Old Dutch ligt naast staion Zwaagwesteinde, die Groningen en Leeuwarden met elkaar verbind. Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Zalencentrum Old Dutch, Noarderstasjionsstrjitte 52-53, 9271 CL Zwaagwesteinde (De Westereen)

Slecht Weer

Spooktocht 'Horrorwood' gaat ook bij slecht weer, gewoon door. Als u hier niet op heeft gerekend, dan is dat geen probleem. Wij hebben altijd poncho's op voorraad voor slechts € 1,00 per stuk.

Horrordata

Onderstaand vindt u een overzicht waarop onze spooktochten plaatsvinden. Het spookseizoen vindt plaats van oktober tot en met maart.

Op de volgende data wordt 'Horrorwood' georganiseerd. Andere datums in overleg.

Oktober 2014 November 2014 December 2014 Januari 2015 Februari 2015 Maart 2015
           
Vrijdag 10          
Vrijdag 24          
           
           

 

Spooktocht Friesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aantal Deelnemers Minimaal 1, maximaal 200 personen per avond 
Tijdsduur Plm. 2 uur
Aanvang Op aanvraag
Kosten € 15,00 per persoon, incl. 6% btw.