Horror Escape Tocht!

Daar sta je dan. Gedropt in een donker bos, een kleine maan aan de horizon en krakende geluiden van takken die heen en weer zwaaien. Als het donker begint te worden, komen de doden tot leven in het bos in Tolbert. Vanaf dat moment is niemand meer veilig in het bos...

Wie houdt het hoofd koel en brengt het team weer veilig naar De Postwagen? Jullie proberen zo snel mogelijk uit het angstaanjagende bos weg te komen, om te voorkomen dat jullie gepakt te worden door één van de verschrikkelijke figuren die ’s nachts rondzwerven in omgeving Tolbert.

Lef. Koelbloedigheid. Vertrouwen. Dat is dé spooktocht anno nu. Gaat geld jullie redden?
 

Spooktocht?

Horror Escape is méér dan een spooktocht. In teams van 5 personen is het aan jullie om de goede weg terug te vinden. Aan de hand van opdrachten én ScareActors worden jullie hierbij geholpen. Veel geld verdienen en weinig uitgeven, maakt jullie het winnende team.

Schrik

Locatie

Spooktocht 'Frightning Fairytales' vindt plaats in Tolbert, 10 minuten rijden vanaf de stad Groningen. Pal naast de snelweg A7 Drachten-Groningen  De start en ontvangst vindt plaats bij Partycentrum de Postwagen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Partycentrum de Postwagen, Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert

Slecht Weer

Onze spooktochten gaan ook bij slecht weer, gewoon door. Als u hier geen rekening mee heeft gehouden, dan is dat geen probleem. Wij hebben poncho´s te koop voor slechts € 1,00 per stuk.

Spookdata

Onderstaand vindt u een overzicht waarop onze spooktochten plaatsvinden. Het spookseizoen vindt plaats van eind september tot en met begin april.

Hier een overzicht wanneer onze spooktochten plaatsvinden. 

Oktober 2017 November 2017
   
Vrijdag 27 Zaterdag 18
   

 

 

 

 

Prijzen

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 12,75 per persoon incl. 6% btw
Locatie Partycentrum de Postwagen, Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert
Optie Een spooktocht op uw eigen locatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials

Geplaatst door leandro
was super leuk hebben gelachen rnen ben vaak geschrokken volgende jaar ben ik er weer bij supper complimenten voor het op zetten van zo mooie spookt

Geplaatst door Cemdris
Barbecue + Spooktocht. De barbecue was goed geregeld en de dame van het personeel vriendelijk. Ondanks het druilerige weer was de spooktocht ook een groot succes! We hopen dat Tolbert niet teveel last heeft gehad van het gegil;-) We zullen onze ervaringen delen binnen ons bedrijf, dus wellicht dat jullie meer groepen van ons bedrijf mogen ontvangen in de toekomst.

Geplaatst door Personeelsvereniging "De Hofnar"
We hebben deelgenomen aan de spooktocht en hebben vooraf genoten van een heerlijk stamppotbuffet. na de spooktocht nog even gezellig nagezeten. Goede en vriendelijke bediening.

Geplaatst door Renate
Afgelopen vrijdag met de pv een spooktocht gedaan met als afsluiting een snertmaaltijd. Het was zeer geslaagd, leuk in elkaar gezet en het eten was ook prima.

Geplaatst door Gerda van der Heide
Afgelopen vrijdag met ons bedrijf een spooktocht gelopen. Er is veel gegild en gelachen. Zo hoort 't ook :). Vooraf een heerlijk buffet. En ook het vegetarische deel was erg goed verzorgd. Van veel collega's gehoord dat ze het een erg leuke avond vonden.

Geplaatst door personeelsuitje Talant
25 november hebben we de spoken tocht gelopen en daarna steengrillen, dit was prima verzorgt, was zeer geslaagd.

Geplaatst door Wasserij Klein
We hebben een hele leuke avond gehad eten was goed. Spooktocht was leuk, kan volgens een aantal nog wat spannender als je op meerdere plaatsen wat spoken neer zet en niet in ons geval op een paar plaatsen heel veel. Voor de rest hebben wij een hele geslaagde avond gehad.

Geplaatst door S. van kessel
Voor ons bedrijfsuitje hebben we een spooktocht gelopen om daarna met z'n allen te gaan plaatgrillen. De spooktocht was leuk en goed georganiseerd. Het eten was erg goed geregeld en erg lekker (ook vegetariers)! Een aanrader.

Geplaatst door Danielle vd Bildt
Wij hebben met 23 man een spooktocht gehad met voorafgaand een BBQ. Alles was erg goed verzorgd en het personeel zet zich goed in en was erg vriendelijk. Wij hebben een ontzettend leuke avond gehad!

Geplaatst door karin
Zaterdag spooktocht gedaan! Professioneel opgezet. Was super leuk, veel gelachen maar ook zeker spannende momenten gehad. Heel erg leuk is! Aanrader!

Geplaatst door tandartsenpraktijk
We hebben 12 oktober met alle collega's eerst heerlijk genoten van het plaatgrillen wat uitstekend verzorgt was, daarna een zeer goed georganiseerde spokentocht gehad. Wat voor vele gil en lachpartijen heeft gezorgd. Top!!

Geplaatst door Jacqueline Eppinga
Op vrijdag 13 oktober hadden wij een personeelsuitje van ons bedrijf. Eerst een buffet en daarna een spooktocht. Het buffet was prima voor elkaar en de spooktocht was leuk. Het was gelukkig droog toen we de spooktocht deden. We hebben een gezellige avond gehad.

Geplaatst door alie dalhuisen
Het was lachen / gillen zaterdagavond. Spooktocht was erg leuk, mannen met kettingzagen irritant en man op motor moet bekeuring krijgen ivm rijden zonder licht :-). Jammer dat het alweer voorbij was. We komen zeker weer.

Geplaatst door Tineke Visser
We zijn afgelopen vrijdag met collega's van de personeelsvereniging naar jullie geweest! Het was geweldig!! Eerst de spokentocht en daarna steengrillen!! Wat heb we gelachen, maar wat hadden we een angstzweet! Het was zeer geslaagd! Bedankt voor de fijne avond!!

Geplaatst door woldhoeve
Wij hebben afgelopen vrijdag een spooktocht bij jullie gehad. Was veel leuker als vorig jaar. Spannender/enger maar wel te kort. Personeel heeft het uitstekend gedaan. Vind eigenlijk prijs kwaliteit verhouding niet helemaal oké.

Geplaatst door Zorggroep Groningen Locatie AG Wildervanck te Veendam.
Op vrijdag 7 december een spookotcht gehad met aansluitend een stamppot buffet. Dit was georganiseerd door de personeelsvereniging van het AGW. We hebben veel gelachen en zeker zeer genoten van het stamppot buffet. De spoken waren uitstekend, vooral de spook die uit het koude water kwam. Toppie. We komen zeker nog een keer terug. Met vriendelijk groet Hans Weits PV AGWH

Geplaatst door vriendengroep van mourik
zaterdag 1 maart de spooktocht gedaan was fantastisch erg griezelig en goed gemaakt een echte aanrader voor jong (niet te jong) en oud

Geplaatst door Wilma van Dijk
Wij hebben een personeelsuitje gehad in de postwagen, we hebben eerst echt heerlijk geplaatgrild. Dat was echt perfect geregeld, daarna de SPOOKTOCHT die echt zo leuk was, we hebben heel wat afgegierd en gelachten. Allemaal vonden ze het al met al een perfect personeelsuitje, hartelijk dank voor de heerlijke avond.

Geplaatst door Donkergroen Groningen
Wij hebben vrijdagavond 22 november 2013 een bbq en spooktocht bij jullie gehad. Lekker eten, een prima locatie (littlehouse) en een leuke spooktocht. Zeker een aanrader! Bedankt voor de leuke avond!

Geplaatst door Monuta
Een zeer geslaagde avond beleefd in De Postwagen, met een stamppotbuffet en aansluitend een spooktocht. Zeer naar tevredenheid!

Geplaatst door Motraclinde
22 Maart hebben we bij de postwagen een zeer geslaagde avond gehad. Gegeten en een spooktocht gehad perfect

Geplaatst door Ivonne de Vries
Op 21 Maart een bbq gehad in het steakhouse en daarna een spooktocht gedaan met mijn collega's super gezellig!!

Geplaatst door Daniélle
Wij hebben een super leuke avond gehad!!!