Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/olivier/public_html/app/classes/modelobject.class.php on line 37

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/olivier/public_html/app/classes/modelobject.class.php on line 88
Spooktocht Maisdoolhof Meerstad, vlakbij het centrum van Groningen!

Griezeltocht in Meerstad, overleven in een Maisdoolhof!Logo Meerstad

Speel mee in Horrorfilm! In een doolhof waar u hoopt de weg te vinden...

Op vrijdag 17 oktober 2014 sluit Maisdoolhof Meerstad een fantastisch doolhofseizoen af met een reuze spannende spooktocht. Bijna 5000 bezoekers zochten deze zomer al het avontuur op in het Maisdoolhof Meerstad, maar als je echt over stalen zenuwen beschikt, dan ga je deze uitdaging zeker aan. Dus, ben je niet bang in het donker? Doe dan mee aan dit spannende event met je gezin, familie of vrienden. Alleen mag natuurlijk ook. Iedereen is welkom, kinderen onder de 12 jaar wel onder begeleiding.

Het thema van de spooktocht dit jaar is Horrorfilms. Onder meer Scream van ‘Ghostface’, Child’s Play met ‘Chuckie’ en The Excorsist met ‘Regan’. Nog nooit een horrorfilm gezien? Geen probleem, wij zullen je goed voorbereiden. Tijdens het lopen van de spooktocht mag je zelf proberen de weg te vinden in het doolhof.

Spooktocht Meerstad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aantal personen Geen minimum aantal personen
Groepsgrootte Om de drie minuten vertrekt er een grope van 2 tot 6 personen
Kosten € 5,00 per persoon.
Tijdsduur Spooktocht plm. 90 minuten
Weer De spooktocht gaat ook door bij slecht weer, neem dus laarzen mee.

Deelnemen aan Griezeltocht Maisveld Meerstad geschiedt geheel op eigen risico.

De deelname aan deze spooktocht loopt uitsluitend via Bureau Meerstad. Stuur zo snel mogelijk een mail naar info@meerstad.eu en meld je aan! Vol is vol! Na aanmelding stuurt Bureau Meerstad u een factuur die omgezet word in een ticket na betaling.

Starttijden

19.30 20.00 20.30 21.00 21.30 22.00
Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar

 

Locatie

Maisdoolhof Meerstad, Meeroeverslaan 312, 9613 AE Meerstad

De spooktocht in het Maisdoolhof van meerstad vindt u door de borden vanaf de Hoofdweg te volgen naar het Maisdoolhof. Er is voldoende (gratis) parkeergelgenheid aanwezig.