Te Gekke Show TheaterdinerTe Gekke Show Theaterdiner

Theater en van een heerlijk drie-gangen diner genieten?

Boek Te Gekke Show!

Dit theaterdiner is uitermate geschikt voor (grote) bedrijfsfeesten en zelfs bruiloften! Het thema van deze verpletterende show is televisie en films. De acteurs zetten de leukste en grappigste typetjes voor u neer zoals u ze zelf nooit had verwacht. Ondertussen kunt u naast het genieten van de show ook genieten van het diner.

'Dat had je niet verwacht!' Is het idee achter deze avondvullende theatershow waarbij maar liefst 50 bekende televisie en film persoonlijkheden de revue passeren.

Bij binnenkomst wordt u gefouilleerd bij de ingang door onze eigen security, maar zijn deze niet iets te serieus? Vervolgens bestelt u uw consumptie aan tafel door uw gastheer of gastvrouw, het is wel te hopen dat u niet wordt geholpen door Jean-Pierre of beter gezegd Jean & Pierre. 

Dan begint Te Gekke Show, alleen is het wel de bedoeling dat The Joker deze opent? Het belooft in ieder geval een spannende en vrolijke avond te worden, want ook De Smurfen, Bassie & Adriaan, Ma Flodder, Captain Jack Sparrow, Meneer de Uil en Lady Gaga komen langs. En als u van een spelletje houdt? Dan kunt u zich vermaken tijdens Ron's Honeymoonquiz, De Lama's of Ik Hou Van Holland!

 

DinerbuffetTheaterbuffet

Voorgerecht: Mosterdsoep, Groentesoep
Hoofdgerecht: 
Varkenshaas Sate, Ardenner Kipfilet, Minigehaktballetjes
in Zigeunersaus
Nagerecht: Diverse soorten ijs, Vers Fruit, Vers Slagroom

 

 

   
Aantal deelnemers Minimaal 50 personen
Tijdsduur Plm. 4 uur, incl. diner
Kosten € 45,50 per persoon, incl. Buffet en Show, excl. Drankjes
Extra Bent met u met minder dan 50 personen? Neem contact op!

 

 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials