Themafeesten

Themafeesten zijn altijd een groot succes, het geeft een 'gewoon' feest altijd nét iets extra's. Het gekozen thema kan op allerlei mogelijke manieren worden doorgevoerd, van aankleding van de zaal tot de muziekkeuze tot de acts. Bekijk hieronder verschillende mogelijkheden voor úw bedrijfsfeest!

Amsterdamse feestavond

Een lekker ouderwetse feestavond in Amsterdamse stijl, een leuk idee voor uw bedrijfsfeest. Het is alsof u zelf de Jordaan binnenstapt. Er zijn talloze mogelijkheden, start het feest bijvoorbeeld met een 'Pikketanissie' (Mokums voor borrel) voor alle bezoekers en wat dacht u van een optreden van Mokumse cabaretiers of een Amsterdamse zanger? Daarnaast kunnen de bezoekers zich vermaken met de Oud Hollandse spelletjes, en voor een hapje en drankje kunnen ze terecht bij een patatkraam en de Bitterballenkoning.

Tropisch strandfeestje

Heersen er buiten winterse sferen maar heeft u zin in wat warmers? Dan is het tropische strandfeestje een echte aanrader! Dit originele themafeest laat bij alle gasten de temperatuur stijgen. De zaal is versierd met palmbomen, leuke decoratieslingers en vlaggetjes, strandballen, eventueel een mini tikibar, bellenblaasmachine en iedereen krijgt natuurlijk een Hawaïkrans bij binnenkomst. Er is een tropische dj booth met een ervaren dj die de lekkerste zomerhits draait. Waag een poging bij de limbodanswedstrijd en win een strohoed! Dit feestje doet het ook goed bij een in de regen gelopen zomer...

Bling Bling Feestje

Glitter en glamour, daarvoor organiseert u het bling bling feestje! Iedereen kan aan elkaar laten zien wie er het meest glimt. Uiteraard wordt u ontvangen op de rode loper, eventueel gebracht in een luxe limousine. De zaal is versierd met allerlei glitterdecoratie en uiteraard is er glitterconfetti. Er is een echte 'pimp-dj' aanwezig om de lekkerste hits te draaien. Ook kunnen er speciale danseressen optreden en door de zaal lopen om het publiek te voorzien van allerlei bling bling zoals gouden kettingen, glitterarmbanden, zonnebrillen, ringen en hoeden. De bezoekers kunnen uit hun dak gaan op de verlichte LED dansvloer en tot in de laatste uurtje doorfeesten. Show me what you got!

Jaren '70, '80 en '90 themafeesten

Altijd een groot succes, de themafeesten van de seventies, eighties en nineties! De 70's brengen de discojaren terug, van The Jackson Five tot ABBA. Glitterkleding, plateauzolen, groovy broeken en afrokapsels, alles mag! De muziek is funky en dansen is een must. De eighties zijn de jaren van Madonna en Cyndi Lauper, neonkleuren en getoupeerd haar. De nineties staan natuurlijk bekend om de Eurohouse, wat dacht u van 2 Unlimited, The Party Animals en DJ Paul Elstak? Naveltruitjes, tuinbroeken, legerprintjes, Cavello's en bomberjacks, alles komt terug bij dit bedrijfsfeest!

Circusfeest

Hield niet iedereen er vroeger van om naar het circus te gaan? Breng die goeie oude tijden terug met een bedrijfsfeest met als thema circus! Dit thema kan op verschillende manieren ingevuld worden. Bezoekers kunnen zich verkleden en de zaal is ingericht als circustent. Tijdens het feest kunnen de bezoekers hun eigen circuskunsten beproeven door de aanwezige circusattributen zoals fietseenwielers, diabolo's en jongleerballen. Ze kunnen proberen te lopen op een koord of op een bal en natuurlijk zijn er optredens van professionele circusartiesten. Het eten is natuurlijk 'circusfood' zoals popcorn en hotdogs. Mogelijkheden genoeg!

Zwart-wit themafeest

Een duidelijk maar altijd erg leuk thema voor een bedrijfsfeest: zwart-wit! Alle bezoekers worden verwacht zich te kleden in zwart of wit (of een combinatie natuurlijk). De hele zaal is in de kleuren zwart en wit aangekleed met tafelkleden, ballonnen, slingers en meer. Mogelijkheden genoeg!

Chistmas party

Het gezellige kerstfeest kunt u het hele jaar door vieren bij Olivier Entertaining! Een christmas party is een uitermate origineel idee voor uw bedrijfsfeest. Iedereen in foute kersttruien, uiteraard staat er een mooi versierde kerstboom en hangen overal kerstlichtjes. Als eten natuurlijk gourmetten of fonduen, daarnaast kunt u genieten van een glaasje Glühwein. Deel alvast de kerstpakketten uit en kom helemaal in de kerstsfeer!

Gooische vrouwen feest

Zin om op chic te gaan? Boek dan nu het Gooische vrouwen feest! Dit leuke bedrijfsfeest is gebaseerd op de geklijknamige televisieserie Gooische vrouwen. Neem zelf eens een kijkje in het Gooische leven met dit leuke feest! Uiteraard worden uw bezoekers ontvangen op de rode loper met een glaasje champagne en is de zaal tiptop aangekleed. Deel de laatste botoxtips met elkaar en vergeet de Chihuahua's niet. Een Martin Moreiro lookalike treedt op en natuurlijk is er een champagnetoren en een chocoladefontein. Met een potje mini-golf is de avond compleet!

Andere Mogelijkheden

Bovenstaande mogelijkheden zijn slechts een zeer kleine greep uit het aanbod. Wat dacht u bijvoorbeeld van een feest met als thema:

Musicals
De Nacht van Venetië
Reis rond de wereld
Caribisch themafeest
VIP Night
Winterwonderland
Hollywood feest
Pianobar
Flower Power
Neem contact met ons op als u zelf ideeën heeft of wilt weten of iets mogelijk is. Wij kunnen u ongetwijfeld helpen!