Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/olivier/public_html/app/classes/modelobject.class.php on line 37

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/olivier/public_html/app/classes/modelobject.class.php on line 88
Workshop Sieraden

Workshop Sieraden MakenWorkshop Sieraden Maken

'Eén kraal maakt nog geen ketting!' 

Met deze workshop kunt u geheel naar eigen keuze een mooi sieraad maken. Wilt u een ketting, armband, oorbellen of sleutelhanger maken? Dan is dit uw glimmende kans om met uw collega’s, vrienden of familie aan de slag te gaan met ons gevarieerde assortiment aan kralen. Op deze manier krijgt u uw eigen creatie die uniek is! 

De workshop 'Sieraden Maken' wordt gegeven onder begeleiding van een professionele workshopleider die u alles kan vertellen over de begrippen 'Kettelen' en 'Vingerhaken', maar ook wordt u geleerd een 'zwevende 3-draads ketting te maken en een sluiting met kalot te bevestigen. Uiteraard staat plezier voorop, maar u zult versteld staan van uw creativiteit!

De kosten voor de workshop zijn exclusief de kosten voor de kralen. Wanneer u tevreden bent over uw product worden de kralen geteld en kunt u na afloop bij ons afrekenen. Het is ook mogelijk de workshop inclusief kralen te boeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 20 personen
Tijdsduur Plm. 2 uur
Kosten € 9,75 per persoon, met een minimum van € 117,00 incl. 21% btw
Extra Bovenstaande prijs is excl. kralen. Een vaste prijs incl. kralen is op aanvraag mogelijk.

 

 
 
 

Uw ervaringen

Naam
Bericht
 

Testimonials