Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/olivier/public_html/app/classes/modelobject.class.php on line 37

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/olivier/public_html/app/classes/modelobject.class.php on line 88
Workshop Theatersport

Workshop TheatersportTheatersport

Improvisatietheater lijkt moeilijk, maar u zal ervaren dat het erg makkelijk gaat!

U heeft ongetwijfeld wel eens het gevoel gehad dat u werd aangestaard op het treinstation, maar bent u wel eens in een trein gestapt waarin iedereen zat te huilen?  Dit lijkt onwerkelijk maar het leven zit vol verrassingen! De vraag is natuurlijk: Hoe gaat u reageren?

Tegenwoordig is' De Grote Improvisatieshow' natuurlijk hèt perfecte voorbeeld om te zien hoe je zou kunnen reageren in onverwachte situaties. Ook de oudere programma's als 'De Lama's' en 'De Vloer Op' zijn bekende televisieprogramma's die werken met theatersport. 

Lijkt het u leuk om samen met uw vrienden, collega’s of familie ouderwets te ouwehoeren, elkaar uit te dagen of elkaar te overtuigen van uw verkooptechnieken?  Dan is deze activiteit uitermate geschikt voor u, want deze activiteit zit boordevol verrassingen!

Nog geen ervaring met theater? Geen probleem! Wij bieden u een uitstekende kans om op een positieve en hilarische manier in aanraking te komen met het begrip theatersport.

Aantal deelnemers Minimaal 10, maximaal 40 personen
Tijdsduur Plm. 2 uur
Kosten € 11,25 per persoon, met een minimum van € 225,00 incl. 21% btw